Ndërtimi i familjes
për mbi 30+ vjet

Më shumë se 100,000 foshnja të lindura që nga viti 1992

Rezervoni një konsultë

Qendra IVF e Qipros

Rrugëtimi ynë i nisur në vitin 1992 ka 31 vite që vazhdon me të njëjtin emocion. Me dhjetëra mijëra foshnja të lindura, ne po bëhemi një familje më e madhe çdo ditë. Shihemi në spitalin tonë ku bashkohen teknologjia më e fundit dhe eksperienca shumëvjeçare...

Rrugëtimi ynë i nisur në vitin 1992 ka 31 vite që vazhdon me të njëjtin emocion…

Shërbimet

Qëllimi ynë është Familjet e Gëzuara me Fëmijë

Pse Qendra IVF e Qipros Doğuş Qipro?
Doğuş IVF Center është një nga qendrat më me përvojë që shërben në Qipro dhe është shumë e lumtur që është me ju, nënat, baballarët dhe kandidatët tanë të vlefshëm për 31 vjet. Nën udhëheqjen e Op. Dr. Şevket Alptürk, ne ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve që lidhen me trajtimet moderne të infertilitetit për pacientët tanë të vlerësuar me përqindjet më të larta të suksesit me infrastrukturën tonë shkencore dhe të zhvilluar, brenda kuadrit të rregullave etike.

Doğuş IVF Center synon të jetë qendra më e mirë e IVF në Qipro me ekipin e saj të ri, dinamik dhe të mirëinformuar, pajisjet fizike dhe cilësinë e laboratorit IVF. Qendra jonë ka arritur të bëhet qendra më e preferuar e IVF në Qipro me çmimet e saj të trajtimit IVF, kënaqësinë e pacientit, njohuritë dhe përvojën e mjekut.

Si Qendër Doğuş IVF, qëllimi ynë më i madh është kënaqësia dhe lumturia e pacientëve tanë. Qendra IVF Doğuş ndodhet në kryeqytetin Nikosia / Yenişehir. Në qendrën tonë, përveç aplikimeve normale të IVF (IVF-ICSI), trajtimi i vaksinimit (IUI), dhurimi i vezëve (transplantimi i vezëve), dhurimi i spermës (IVF me bankë sperme), dhurimi i embrionit, surrogacia, ngrirja e vezëve dhe Diagnoza gjenetike para implantimit ( Trajtimet PGD), Renditja e Gjeneratës tjetër (NGS), PGD-M mund të aplikohen me plane trajtimi fleksibël, të personalizuara, pa kohë pritjeje. Në të njëjtën kohë, reduktimi i shtatzënisë mund të kryhet me reduktim të fetusit.

Jin. Op. Dr. Şevket Alptürk

Drejtor Themelues

Kirurgu gjinekolog Şevket Alptürk, drejtori themelues i qendrës sonë ka lindur në vitin 1959 në Nikosia, lagjja K.Kaymaklı. Ai u diplomua në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Ankarasë në vitin 1983 dhe më pas u specializua në degën e Obstetrikës dhe Gjinekologjisë në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Ankarasë midis viteve 1984 dhe 1989 dhe mori titullin doktor specialist.

Ekipi ynë

Jin. Op. Dr. Şevket Alptürk

Drejtor Themelues

Kirurgu gjinekolog Şevket Alptürk, drejtori themelues i qendrës sonë ka lindur në vitin 1959 në Nikosia, lagjja K.Kaymaklı. Ai u diplomua në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Ankarasë në vitin 1983 dhe më pas u specializua në degën e Obstetrikës dhe Gjinekologjisë në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Ankarasë midis viteve 1984 dhe 1989 dhe mori titullin doktor specialist.

Ekipi ynë

Pse të zgjidhni IVF në
Qipro?

Normat e larta të suksesit

Dogus IVF Center u ofron pacientëve lumturinë me përqindjet e larta të suksesit në krahasim me sektorin e IVF të Qipros dhe dëshmon se është zgjedhja e duhur.

Lexo më shumë

Qeliza dhuruese me IVF

Shtatzënitë e shëndetshme në moshat më të mëdha janë të mundshme me vezë dhuruese të reja, të shëndetshme dhe pjellore.

Lexo më shumë

Çmime të përballueshme

Shërbime dhe kosto të jashtëzakonshme që janë të arsyeshme dhe të përballueshme. Na kontaktoni për të mësuar më shumë.

Lexo më shumë

Testimi gjenetik gjithëpërfshirës

Ekzaminimi gjenetik gjithëpërfshirës me teste gjenetike PGD, PGD-M, NGS, PGD-A.

Lexo më shumë

Vendet ku ne
ofrojnë shërbimet më të shumta të trajtimit

  • Kosova
  • Shqipëria
  • Maqedonia e Veriut
  • Suedia
  • Gjermania
  • Zvicra

Shkalla e suksesit mbi 65%.

80% e donatorëve më të rinj se 25 vjeç

Garanci për 10 Vezë

Donatorë të arsimuar

3 kandidatë për donatorë

Donatorë të shëndetshëm

mbi 2000 donatorë

7 dite ne Qipro

Rezervoni një konsultë falas me mjekun tonë

Rezervoni një konsultë

Konsulencë online për gjuhën shqipe

Datat e disponueshme brenda një jave

Konsultimet janë falas dhe jo të detyrueshme

Ose mund të pyesni koordinatorin


info@ivfqipro.com

+905488771520

E Hënë - Shtune : 8:00 - 00:00
Të Diellën (me marrëveshje paraprake)

Udhëtimi juaj në Qipro

Qiproja ndodhet në zemër të Evropës. Ne jemi këtu për të organizuar udhëtimin tuaj duke përfshirë akomodimin, marrjen nga aeroporti dhe t'ju këshillojmë për fluturimet.

Planifikimi i fluturimit

Transferimi në Aeroport

Hotel

Mbështetje në komunikim 7/24

Na tregoni neve për
veten tuaj

Rezervoni një konsultë pa detyrim dhe flisni me ne.